Ons eigen product: WeideWolmer kaas

Sinds een aantal jaren laten wij onze eigen kaas maken. Dit gebeurt in Veenhuizen, bij Kaaslust. De kaasmakerskunst van Kaaslust en onze melk blijken een heerlijke combinatie. Hiermee komt een droom in vervulling!

De naam WeideWolmer heeft zijn oorsprong te danken aan dat onze boerderij tussen Foxwolde en Roderwolde staat en de koeien hier dan lekker in de wei staan te grazen. Bovendien vonden wij dat de Rowolmer molen in het logo terug moest komen. Onze koeien staan regelmatig in de wei voor de molen. Dat geeft een prachtig beeld.

Onze kaas is te koop bij de Zuivelhoeve in Roden, Kaaslust in Veenhuizen en het Ekohuis in Eelde.

Ook Piepers en Paupers in Veenhuizen is een enthousiaste afnemer van onze kaas. In Veenhuizen hebben ze er zelfs een overheerlijke kaas kroket van gemaakt. De bunkerkaas kroket met WeideWolmer kaas!

Afgelopen zomer is chef-kok Ramon Brugman bij ons langsgekomen voor het programma Binnenstebuiten. Hij heeft van onze kaas een heerlijk gerecht gemaakt! 

Bekijk deze link om terug te kijken: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/passie-voor-eten/video/ramon-op-bezoek-bij-kruidenboer-peter-in-foxwolde


Heeft u vragen, een opmerking of wilt u gewoon even wat kwijt? Neem contact met ons op!