Blogs

Regelmatig schrijf ik (Peter) opiniestukken, columns, artikelen en geef ik presentaties. Ik heb columns geschreven voor o.a. de Volkskrant en Melk van het Noorden. 

Hieronder kunt u blogs lezen van gepubliceerde stukken en gemaakte video's bekijken.

Misschien was het dat de man van onderzoeksleider Anne-Charlotte Hoes haar 's ochtends voor vertrek liefdevol een ketting omhing. "Dat maakt het nét wat meer af". Misschien was het dat directeur communicatie Inge Wallage – tevens de dagvoorzitter – met boer Jan Huijgen (Eemlandhoeve) de kelder in verdween om alles te horen over zijn...

https://www.rtvdrenthe.nl/tv/aflevering/roeg/61E9AB2F8D5FD1A0C1258A0C00356083

Vandaag in Klokhuis: onze bodem! Hoe ziet een gezonde bodem eruit en hoe zorgen boeren ervoor dat daar eten uit groeit? Tirsa gaat op stap met boer Peter. De Boze Man ontmoet een ontspannen boer.

Op 15 september ontmoetten boeren en beleidsmakers elkaar in een niet-alledaags gesprek over de veranderingen in de landbouw. Op boerderij De Eenzaamheid vertelden meerdere boeren voor welke uitdagingen zij staan en waar zij van dromen in de toekomst. Ook beleidsmakers stelden zich kwetsbaar op, om vanuit verbinding de dialoog aan te gaan.

Heeft u vragen, een opmerking of wilt u gewoon even wat kwijt? Neem contact met ons op!